Logonetworkwear

Brändisi on osaavissa käsissä

Haluamme tehdä asiakkaillemme markkinoiden toiminnallisimmat, mukavimmat ja kestävimmät työvaatteet. Valmistamme vaatteet ympäristöä säästäen ja teemme niistä hyvännäköisiä. Ei sen enempää eikä vähempää.

 

Intohimona kestävyys

Miten syntyy kestävästi tuotettu vaate, jonka jokainen yksityiskohta ilmentää brändiäsi ja vastaa juuri sinun yrityksesi erityisvaatimuksia? Takana on melkoinen määrä ammattitaitoa, tuotekehittelyä ja tinkimättömyyttä. Jokainen ratkaisumme on suunniteltu vastaamaan asiakkaan ja käyttäjän erikoisvaatimuksia. Saat laadukkaat kulutusta kestävät tuotteet, jotka tukevat yrityksesi brändiä, suojaavat työntekijöitäsi ja kunnioittavat luontoa.

 

Design

Kun ihminen viihtyy työvaatteissaan, se näkyy. Ja kun työasut ilmentävät myönteisesti brändiäsi, sen huomaavat myös asiakkaasi. Koska työvaatteisiin pukeutunut työntekijäsi voi varsin usein olla asiakkaan ensikosketus brändiisi, valintoihin kannattaa panostaa. Olemme tehneet design- ja materiaalivalinnat sinulle mahdollisimman helpoksi ja kustannustehokkaaksi, ja koko asiantuntemuksemme on aina käytössäsi. Teemme hyvännäköisiä, katu-uskottavia työvaatteita, joiden design kestää aikaa ja joita voi käyttää jopa työpäivän jälkeen. Istuvuuteen ja tyyliin panostetaan, turvallisuudesta tinkimättä.

Ota yhteyttä

Jutellaanko lisää? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme tarkemmin, miten voimme vastata juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Logonet Oy
Itälahdenkatu 18 A
00210 HELSINKI, FINLAND

TEL: +358 9 682 4150 / info@logonet.com