Logonetworkwear

Suojavaatteet, jalkineet ja käsineet

Työvaatteiden lisäksi Logonet on erikoistunut suunnittelemaan, sertifioimaan ja valmistamaan henkilönsuojaimiksi luokiteltavia kategorian II ja III näkyvyys- ja palosuojavaatteita, turvajalkineita ja käsineitä. Suunnittelemme kaikki tuotteet Suomessa, sertifioimme suojavaatteet puolestanne ja valmistamme valtaosan vaatetuotannoista omalla tehtaallamme Bangladeshissa. Oma tiimimme valvoo tuotannot ja tarkastamme jokaisen lähtevän tuotteen kappale kappaleelta sekä toimitamme tavarat varastoonne haluamaanne määränpäähän.

Työvaatteet

Logonet suunnittelee ja valmistaa työvaatteet yksilöllisesti vastaamaan jokaisen kohdeyrityksen ja käyttäjäryhmän tarpeita ja työolosuhteita. Valmiiden mallistojen tarjoaminen asiakkaille ei ole tapamme toimia, vaan suunnittelemme ja valmistamme vaatteet aina kyseessä olevalle kohdeyritykselle ja toimialalle. Tutustumme yritykseesi ja käyttäjäryhmään huolella tuottaen ratkaisuja, joissa vaatteiden yksityiskohdat palvelevat työntekijäsi ja suoritettavan työn tarpeita sekä tukevat yrityksenne brändiä. Näin suunnitellut ja valmistetut työvaatteet toimivat myös yrityksesi kävelevänä ja näkyvänä käyntikorttina edustaen juuri yrityksesi brändiä, ei kenenkään muun.

Valmistamme valtaosan vaatteista omalla Global Recycled Standard sertifioidulla tehtaallamme Bangladeshissa, jossa laadunvalvontamme tarkastaa jokaisen lähtevän tuotteen kappale kappaleelta taaten näin osaltaan ensiluokkaisen laadun, kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Huolella suunnitellut ja valmistetut laadukkaat vaatteet ovat myös taloudellinen ja ekologinen valinta. Ne kestävät aikaa ja kulutusta säästäen näin luonnonvaroja ja pienentäen tuotteen hiilijalanjälkeä. Lupaamme myös tarjota tuotteisiin aina mahdollisuuksien mukaan, ja tuotteiden kestävyysvaatimukset huomioiden, kierrätysmateriaalin neitseellisen vaihtoehdon sijaan. Näin säästämme yhdessä raaka-aineita, vettä ja energiaa. Merkittävien toimien tekeminen on helppoa, eikä se edes maksa paljon.

Kertakäyttöiset suojavaatteet ja suojaimet

Työ- ja suojavaatteiden lisäksi valmistamme ja toimitamme asiakkaillemme kertakäyttöisiä suojaimia, suojavaatteita ja henkilökohtaiseen suojautumiseen tarkoitettuja luokan 1 lääkinnällisiä laitteita kaikissa toimintamaissamme. Aasian yksikkömme varmistaa suojatuotteiden tuotanto- ja toimitusketjun toimivuuden ja tuotteiden korkean laadun jokaisen tilauksen ja toimituksen kohdalla.

Ota yhteyttä

Jutellaanko lisää? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme tarkemmin, miten voimme vastata juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Logonet Oy
Itälahdenkatu 18 A
00210 HELSINKI, FINLAND

TEL: +358 9 682 4150 / info@logonet.com