Logonetworkwear

Toiminnallisuus

Oikeastaan työntekijän ei pitäisi koskaan joutua ajattelemaan työvaatteitaan. Kun toiminnallisuus, ergonomisuus, mukavuus ja kestävyys ovat kohdallaan, hänen ei tarvitsekaan. Me teemme työvaatteita, jotka helpottavat työntekoa, lisäävät ergonomisuutta ja suojaavat vaativissakin olosuhteissa ja vieläpä näyttävät hyvältä. Näin huippusuoritus ei ole ainakaan varusteista kiinni.

 

Laatu

Hyvin tehty työvaate kestää käytössä pitkään ja on myös ekologinen valinta. Jatkuva tuotekehityksemme on tiivistä yhteistyötä Aasian toimistojemme, oman tehtaamme tuotekehitysyksikön ja asiakkaidemme välillä. Laadunvalvonnasta vastaa oma, työhönsä sitoutunut tiimimme, joka tuntee asiakkaidemme erityisvaatimukset. Tarkastamme jokaisen tehtailta lähtevän vaatteen, kappale kappaleelta. Näin varmistamme, että tuotteet saapuvat asiakkaille aina huippulaatuisina.

 

Sertifiointi

Sinun ei tarvitse huolehtia sertifioinnista, teemme sen puolestasi oli kyse sitten kengistä, näkyvyys-, multinorm- tai vaikkapa sadevaatteista.

 

Logonet

Logonetilla on työvaatetoimistot Suomessa, Thaimaassa, Kiinassa ja Bangladeshissa.
Olemme osa Logonet-ryhmää, joka suunnittelee ja valmistaa työ- ja suojavaatteita, työjalkineita, laukkuja ja kodintekstiilejä sekä muita tuotteita kansainvälisesti tunnetuille tuotemerkeille. Olemme tottuneet vastaamaan asiakkaidemme erityisvaatimuksiin, toimimaan heidän teknologiaympäristöissään ja tekemään tuotekehitystä heidän brändi- ja vähittäiskauppatiimiensä kanssa.

Lisää Logonet-ryhmästä: www.logonet.com

Hiotut prosessit, laatu- ja ympäristösertifikaatit sekä toiminnan läpinäkyvyys tekevät meistä luotettavan kumppanin. Kun tiedät, että brändisi on hyvissä käsissä, voit valita oman sitoutumisen asteesi. Valvotko vain suuria linjoja, oletko tiiviisti mukana käytännön työssä vai valitsetko jonkin välimuodon. Tyytyväiset asiakkaamme ovat osoitus siitä, että yhteistyö sujuu.

Ota yhteyttä

Jutellaanko lisää? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme tarkemmin, miten voimme vastata juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Logonet Oy
Itälahdenkatu 18 A
00210 HELSINKI, FINLAND

TEL: +358 9 682 4150 / info@logonet.com