Logonetworkwear

Toimitamme asiakkaillemme henkilösuojaimia kaikissa toimintamaissamme, ja sitä kautta pyrimme tukemaan etulinjassa toimivia terveydenhuollon ammattilaisia ja yritysten asiakaspalvelutehtävissä toimivaa henkilöstöä.

Aasian yksikkömme toimivat lisäksi tärkeässä tehtävässä Suomeen tulevien toimitusten osalta, varmistaen suojatarvikkeiden tuotanto- ja toimitusketjun toimivuuden ja tuotteiden korkean laadun.

Monet suojavarusteista ovat kertakäyttöisiä ja kuormittavat luontoa. Ihmisten lisäksi haluamme kuitenkin suojella myös ympäristöämme ja siksi olemme aloittaneet uudelleenkäytettävien ja pestävien suojavaatteiden kehittämisen.

Kehitystyömme tuloksena lanseeraamme syksyllä antimikrobikäsitellyn sairaalavaatemalliston. Käsittely tuhoaa 99% bakteereista ja viruksista – myös koronavirukset.

Lisäksi pienennämme työvaatteidemme ympäristöjalanjälkeä materiaalivalinnoillamme, käyttämällä kierrätysmateriaaleista valmistettuja pakkauksia, välttämällä pakkaamisessa muovia ja kuljettamalla tuotteet merirahtina.

Ota yhteyttä

Jutellaanko lisää? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme tarkemmin, miten voimme vastata juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Logonet Oy
Itälahdenkatu 18 A
00210 HELSINKI, FINLAND

TEL: +358 9 682 4150 / info@logonet.com